Besöker en kurd i hans lägenhet som jag pratat med på telefon för att sälja in abonnemang hos honom som Tele2medarbetare, 4 förlängningar av abonnemang och en nyteckning. Kunden var så himla säker på telefon, men nu verkade han plötsligt osäker. Jag frågar honom “nyteckningen då, hur känner du inför den?” varpå han svarar “du kan få en teckning av mig” och ger mig en liten lapp där han ritat något vidrigt, sen skrattar han. Märker att något är fel nu och hans bror kommer in i köket, sliskig 40åring med ett hånflin och svettig panna. Upprepade gånger säger brodern “vi tar henne” och verkar upphetsad. Jag försöker skalla honom men lyckas inte, de skrattar åt mig och jag känner mig fullkomligt hjälplös och äcklad. Plötsligt ser jag något komma springandes i ögonvrån och jag tar upp en köksstol som jag kastar på denne, visar sig vara broderns siamesiska femlingar som sitter ihop i ryggen. Bröderna är kurder men femlingarna är asiater. När stolen träffar deras kropp så flyger dem i backen och går i bitar, plötsligt är det 10 små separata asiater med gigantiska huvuden.

Tagged with:

jolines drömmar

Jonathan lembergs flickvän sitter under festen och tittar på hennes och Jonathans   handleder och säger “åh nej, jonathan. vi har glömt göra det idag” och syftar på ärren som pryder deras handleder. Jonathan svarar “ja, men nu kanske inte är ett bra tillfälle.” Jag ser hur flickvännen känner sig åsidosatt och förolämpad, hennes ögon lyser av ilska. Helt plötsligt får hon ett psykbryt och börjar skära sig hysteriskt i handlederna mitt bland oss, alla känner sig illa till mods när hon tillslut trycker sig under soffan och ligger där och blod rinner över golvet. Hon börjar skrika hysteriskt och kasta sig runt under soffan, en tystnad uppstår sedan och fram från soffan kommer en rottweiler ut som flickvännen förvandlats till. Den har en röd lampa i pannan och glider fram fort över golvet istället för att gå. Den var skräckinjagande och alla var helt utom sig av skräck. Tillslut tar någon upp hunden och plockar ur batteriet som sitter i magen på den, den röda lampan slocknar då och hunden börjar springa istället för att glida. Den blev en riktig hund. 

Tagged with:

jolines drömmar

Börjar på en ny skola i England där jag känner 0 personer. Någon douchig kille låter mig inte komma in i badrummet på skolan då han står med pistol där inne, dessutom har han sin vakthund utanför som är en stor kvinna med päls och vidrigt ansikte. Jag kallar honom något fult och går därifrån, varpå jag kommer på mig själv med att tänka “är det såhär mobbing känns”. När jag sitter på bussen från skolan sitter han på sätet bakom mig och runkar, jag lutar mig bort från honom och blundar för jag inte vill ha hans äckliga säd på mig. Jag byter plats, men när han kommer sprutar det över hela bussen som en vattenslang. I mitt ansikte, i mitt hår. När vi kliver ur bussen är jag så arg att jag gråter, tar upp en tjock pinne och slår honom i huvudet. Han ramlar och ligger på trottoaren, jag slår honom dussintals gånger på hans penis tills hans byxor är helt blodiga och han är medvetslös.

Tagged with:

jolines drömmar

Drömde om Mc.lovin från superbad, han och en tjej låg nakna i en glasbur och hade sex framför åskådare som bestod av mig och två till personer. Under sexakten gick glaset sönder och skar i deras nakna kroppar, mc.lovin ställer sig upp och det sipprar blod från hans bröstkorg som en vattenspridare, tillslut är alla i rummet täckta av blod och även hela golvet. Tjejen han hade sex med dog sekunden glaset träffade hennes kropp.

Tagged with:

jolines drömmar

Var i en källare med en “scen” med trägolv. Där var det en träpåle mitt på golvet där det var två upphängda nakna tjejer hängandes upp och ner från pålen. Jag knöt ner dem och la dem på golvet av scenen, dom var iskall och döda. Jag klär av mig och har sex med ena tjejen, slickar henne och fingrar henne.

Tagged with:

jolines drömmar

Befinner mig i ett hus med flertalet matsalar. Går in i ett rum och kollar mig i spegeln där jag ser att jag har något svart på tanden som sticker ut under tandköttet. Pillar på detta och ser att det är ett hårstrå som jag börjar dra i. Ju mer jag drar desto mer hår kommer fram under tandköttet, jag drar mer och tillslut har jag en stor tofs med hår som kommer nerifrån min hals och magsäck som jag håller i utanför munnen. Jag får kväljningar varje sekund och kan varken trycka ner håret tillbaka i halsen eller dra mer då det känns som att det sitter fast i mina organ. 

Tagged with:

jolines drömmar

Jag och två ytterligare  var och campade i något fint ställe i sverige, fast vi hyrde en lägenhet.(konstigt campande) Vi gick från lägenheten och kastade boll med ynglingar, när vi kommer tillbaka till lägenheten går vi in genom balkongdörren för den var öppen vilket var lite konstigt men vi brydde oss ej. När vi sitter i vardagsrummet så går jag ut till hallen för jag ska kissa, då står ytterdörren öppen. Av någon anledning känns detta heelt sjukt och jag får sån jävla obehagskänsla av att någon är i lägenheten, går in till vardagsrummet och mina vänner är borta. Får extrem panik för jag vet att något hemskt är i lägenheten, hämtar en gigantisk sax och ska gömma mig i en garderob, öppnar dörren dit och där inne är världens snuskigaste, smalaste, största tant helt blodig som har två småsaxar och hon anfaller mig. Jag hugger henne med jättesaxen dussintalsgånger, i halsen, pannan, bröstet, magen, överallt. sprutar blod men hon kan inte dö.

Tagged with:

jolines drömmar