Det är massor med folk med acne. Dom bara klämmer och klämmer. Deras kinder är lila och det rinner gult var.

Tagged with:

fannys drömmar

Jag och mitt kompisgäng var höga på alla sorters droger hela dagarna. Vi hade inga pengar och inget hem. För att överleva så åkte vi runt på lägenhetsvisningar och låtsades vara intresserade. Ett fastighetsbolag bjöd nämligen på hur mycket gott att äta som helst under visningarna. Buffébord med paj, och tårtor, smörgåsar osv. Vi låste i badrummet i en lägenhet och åt och rökte. Alla mådde jättebra, men inte jag. Jag var jättenervös hela tiden (svettades när jag vaknade).

Tagged with:

fannys drömmar

Träffade den vidrigaste mannen någonsin. Det räckte inte att han var fet, hade fjärilar i svanken och dansade så han svettades på alla andra omkring sig. Han var väldigt elak också. Han stängde in mig i ett rum för att tvinga mig att ha sex med en kille som låg där och väntade (han, också tvingad). Men det blev inte så illa som jag trodde. Det fanns en frys, med massa glass från någon typ av barnserie. Vi åt en varsin, innan vi tänkte börja. Men då hamnade vi i något slags “glassnarnia”. Vi hamnade i glasspaketet. Där levde alla figurerna i ett sagoland. Det mesta var trevligt och det var en nice blandning mellan pixar och disney. Figurerna kunde ändra sina utseenden, till t ex amerikanska politiker, pepparkakor osv. Men en flicka i landet, en blandning av lilla sjöjungfrun och snövit levde i en mardröm. Hon levde sitt korta liv, med brutalt slut om och om igen. Och hon visst precis vad som skulle hända varje dag, och försökte utan framgång att ändra historian. Ingen kunde hjälpa, vi endast stod och såg på när hon sprang runt i sagolandet i panik inför hennes död varje dag.

Tagged with:

fannys drömmar

Jag skulle på körskolan, som låg mitt emot mitt enorma hus på en gård. 
När jag kommer och går över gården, så kommer en tjej på mitt jobb och trallar och pratar med sin gälla höga fruktansvärda röst, och jag blir förbannad inombords. Sen börjar hon prata, och då berättar jaghur illa jag tycker om henne och att hon bör försvinna.  Hon blir så arg att hon tar i min hand och trallar iväg mot körskolan jättefort och jag ramlar och skrapar upp mitt ansikte. Det visar sig attalla andra älskar henne, även mina vänner. Så ingen hjälper mig att torka upp blodeteller någonting. Sen går alla på fest och firar någons födelsedag med snittar, smörgåstårta och roliga lekar. Men inte jag.

Tagged with:

fannys drömmar

Drömde att jag och en kille var hemligt förälskade i varandra. Vi hörde ihop för att den enda maten vi tyckte om var pizza, vi blandade i vispad grädde i vårt kaffe och våra liv var lika miserabla. En komplimang jag minns var att jag kunde krama hans vader så snällt. När vi konstaterat att vi var kära i varandra blev hela universum helt rubbat pga. av oss. Det nästa som händer är att alla på jorden måste in i en skyddstunnel medan det pågår jordbävningar, vulkanutbrott, tsunamis, osv. Ingen vet att vi orsakade det. När vi senare berättar det, förstörs tunneln och alla sugs ut i rymden. Där cirkulerar hela jordens befolkning runt jordklotet, plågade av månens och jordens gravitationskrafter som drar och sliter i oss.

Tagged with:

fannys drömmar

Imorse drömde jag att jag var höggravid och hade världens panik över att föda ut ett barn.Ville inte. Pga smärta, blod osv. Men till slut när vattnet gick så fick jag komma till en stor mörk lokal där alla kvinnor låg i sina sängar och skrek, och det var blod över hela golvet. Hemskt och vidrigt, så jag gick in på toan och födde stående i kön,för jag hann inte in till en “hytt”. Helt smärtfrit. Det enda som gjorde ont var att klippa navelsträngen.
Sonen var autistisk, det såg man i ögonen sa doktorn.

Tagged with:

fannys drömmar